logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89.Bölüm izle

Özet: Davut'un hayatta olduğunu öğrenen ve şok yaşayan Hızır'a bir başka şok ise Ünal ile beraber hareket eden Hızır Ali'den gelir. Yakınlarının kendisini kandırdığını zanneden Çakırbeyli ailesi, kendilerinin haberi olmadan etrafında dönen oyunlardan dolayı deprem etkisi yaşarlar. Büyük güçlerin olduğu bu arenada öne çıkabilmek için Hızır'ın da oyuna iştirak ederek Pudra Hakkı ile görüşmesi mecburidir. Ekrem'e dek giden bu halkanın uzantılarını ortaya çıkararak bertaraf edene dek hep beraber davranmak zorundalardır. Meryem'in kafasında ise içerde olan oğlu vardır. Oradan çıkması için Ceylan'dan destek talep eden Meryem, çocuğu için son defa ziyarette bulunduğunu var sayarken işittiklerinden dolayı büyük hayret içindedir. Eskisi gibi olmadan annesinin karşısına dikilen Ömer'in bundan sonrası adına girdiği yol başkadır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm

dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 07/02/2018
KIVILCIM demiş ki;
Ömer kısa sürede cezaevi ortamına uyum sağlamış ne de olsa genlerinde var.Jenerikte ismi geçen dokuz oyuncu bu bölümde yoktu,hepsinin aynı anda bir mazereti mi oldu yoksa sebep ekonomik mi?Dizinin değişik renklerinden olan Hurşit inşallah kurtulur diyorum.Kimler kurtulmadı ki?
31.01.2018 - 15:21
0   0

Emre kaan demiş ki;
Ha Bu Reklamlar Nedir 10 Dk Da Bir Cikiyor Ve Her Seferinde Sil Bastan Basliyor Ne Yapmamiz Gerek

Admin Notu: Tek parçayı izleyebilirsiniz.
31.01.2018 - 06:20
0   0

hakan kara demiş ki;
adamsınız yaaa.. hem tek part hem de en önemlisi reklamsız.. 3 dakikada bir reklam koyanlardan bunalmıştım.. site aramam artık başka en iyisini buldum.. teşekkürler
30.01.2018 - 23:52
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler